Огляд TWS-навушників Colorway Slim TWS-2 (CW-TWS2WT)

Бюджетна модель TWS-навушників з Bluetooth 5.3, новим поглядом на дизайн кейсу, гарним звуком, підвищеною в порівнянні з конкурентами автономністю та рядом інших цікавих «речей». Однак чи варта вона вашої уваги та на які ще особливості слід розраховувати? Давайте дивитися.

Комплектація та упаковка

  • навушники Colorway Slim TWS-2 (CW-TWS2WT);
  • зарядний кабель;
  • інструкція користувача;
  • гарантійна документація;
  • ремінець на руку.

Варто відзначити, що наявність останнього дозволяє транспортувати дану модель навушників, в тому числі на зап’ясті, що по-своєму зручно, та й зустрічається в TWS- навушниках (принаймні поки) ну дуже не часто.

Постачається все перераховане в невеликій картонній коробці модульного типу – безпосередньо сам короб плюс точна така ж кришка. На стінках упаковки, крім, звичайно ж, яскравої ілюстрації виробу, користувача чекає чимала кількість різноманітних даних, що стосуються можливостей та особливостей виробу. Крім того, є інформація за виробника та інші цікаві «речі». Таким чином, яка б доля не спіткала коробку після розпакування моделі, витратити деякий час на вивчення даних зі стінок варто – отримаєте чималу кількість відповідей на технічні питання без як такої необхідності «гуглити».

Ключові технічні характеристики Colorway CW-TWS2WT

• Bluetooth V5.3 (a2dp/avctp/avdtp/avrcp/hfp/spp/smp/att/gap/gatt/rfcomm/sdp/l2cap);
• Частотний діапазон — 20Hz-20kHz;
• Динамік — 13 мм;
• Радіус дії – до 10 метрів в зоні прямої видимості;
• Ємність батареї навушників – по 30 мА/год;
• Ємність батареї, що міститься в кейсі — 300 мА/год;
• Час зарядки навушників/кейсу — 1 год.

Використані матеріали та мої враження щодо якості збірки

Вам неодмінно сподобається те, як в корпусі кейса Colorway Slim TWS-2 (CW-TWS2WT) виробник поєднав прозорий пластик з білим – виглядає цікаво і дуже свіжо. Нічого подібного принаймні в даному ціновому сегменту (ціну дивимося в кінці статті) особисто нам зустрічати не доводилось.

Прозорий пластик – це глянець, той що білий – переважно матовий, хоча ділянки під безпосередньо «посадку» навушників вже глянсові. Останнє, вочевидь, зроблено в унісон аналогічним елементам на корпусі навушників.

Стосовно металу, з його використанням на корпусі легко розібратися вже навіть по фото до даного розділу огляду.

Петля для кріплення ремінця виготовлена з пластику. Аналогічний матеріал використано також і на шарнірі.

Стосовно якості збірки, в цьому плані питань жодних – і корпус самих навушників, і корпус кейса отримали дійсно хірургічне припасування деталей, гарне їх поєднання між собою та якісну магнітну фіксацію кришки. Крім того, виробник говорить за захист корпусу навушників за стандартом IPX4, а це значить, що з Colorway Slim TWS-2 (CW-TWS2WT) можна займатися спортом, в тому числі на свіжому повітрі. Якщо попали під дощ або ж зайве спітніли не варто знімати їх похапцем і ховати в кейс, адже останній від вологи не є захищеним.

Ну і ще один, скажімо так, момент, на який варто звернути увагу – глянсовий прозорий пластик. Так, цей матеріал виглядає дуже класно, однак з практичного погляду потребує додаткової обережності в користуванні, адже не є захищеним від появи царапин. Радимо подбати про додаткову сумку з м’якої та ніжної до таких речей тканини.

Дизайн

Донедавна всі журналісти нашої редакції чомусь вважали, що від дизайну принаймні бюджетних TWS-навушників виробники «вижали» максимум можливого, адже нових бачень в цьому напрямку ми не фіксували. Словом, цікавість зводилась до технологій всередині й ніяк інакше.

Втім, як виявилось, з дизайном ще також можна експериментувати. І експериментувати напрочуд вдало. Приклад — Colorway Slim TWS-2 (CW-TWS2WT). Ці навушники сподобались нам всім без винятків, хоча багато хто користується і більш дорожчими моделями. В підсумку дійсно вдала «гра» з поєднанням деталей та стилів. Такі TWS-навушники – це 100% «не як в інших»!

До питання про ергономіку

Тут давайте про все по черзі. Пункт перший, на який особисто я раджу звернути увагу – програвання аудіо можливе як на обох навушниках одночасно, так і на одному, окремо взятому. Це плюс, особливо для бюджетного рішення.

Друге вже стосовно ергономіки керування. Для прикладу коротким натисненням лівого чи правого навушника ви вмикаєте режим відтворення або ж паузи відповідно. Перехід на попередній трек – потрійний дотик одного з навушників; на наступний – подвійний.

Виклик помічника – натиснення з утриманням відповідної сенсорної панелі будь-якого з двох навушників.

Можливі маневри під час розмов. Відповідь на вхідний дзвінок або з завершення розмови – дотик одного з навушників залежно від ситуації. Подвійним дотиком до одного з навушників ви відхиляєте дзвінок.

Регулювання гучності в бік збільшення чи зменшення – потрійне натиснення правого або ж лівого навушника відповідно.

Підключення та враження від якості звуку

Формат підключення класичний без «підводних каменів» і тому подібних «речей». Перше підключення до нового для даної моделі джерела звуку – до хвилини часу, всі наступні – кілька секунд. Зв’язок стабільний на відстані до 10 метрів в зоні прямої видимості.

Що стосується поєднання частот, тут ми маємо все так як я люблю — переважаючі баси та об’єм, дещо менш явно виражені середні та майже непомітні низи. Чи можна «вимагати» від відверто бюджетного рішення чогось більшого? Можливо, але не факт!

Посадка у вухах вдала – нема відчуття здавлювання чи якогось іншого дискомфорту.

Автономна робота та підзарядка

Тут відзначу лиш про дослідження автономності в умовах відтворення аудіо. На практиці мені вдалося підтвердити заявлені виробником показники – до 4 годин на одному заряді акумуляторів самих навушників.

Повний заряд акумуляторів навушників та кейса відбувається за одну годину, що також напрочуд вдалий результат.

Замість висновків

Що ж, за підсумками маємо гарну пропозицію в доступному ціновому сегменті з дизайном в кардинально новому форматі, підвищеною в поєднанні з чималою кількістю пропозицій конкурентів автономністю, вдалим поєднанням ергономіки керування та, звісно ж, якості звуку.

Вартість моделі на сайті бренду.

Продукт надано пресслужбою бренда ColorWay

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *